De golf inbraken in Oudorp lijkt niet te stuiten. De teller staat inmiddels op 75 inbraken sinds januari vorig jaar. In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in meerdere schuurtjes langs de Herenweg en woensdagmiddag werd basisschool DURV! aan de Amstelstraat slachtoffer van een brutale inbraak.

De eerste aanwijzing dat er iets niet in de haak was de op de grond liggende cylinder van het slot uit de deur. Daarop werd direct actie ondernomen en werd een andere cylinder geplaatst.

Later die middag zag één van de medewerkers een man op een fiets springen en snel wegrijden. Er bleken meerdere kasten in het kantoor van de schooldirecteur te zijn opengebroken.

Het gaat om een ongeveer 45-jarige lichtgetinte kalende man met een soort matje in zijn nek die een zwarte leren jas droeg. Helaas is de man niet meer aangetroffen door de politie. Er lijkt niets te zijn gestolen, waarschijnlijk voelde de man zich betrapt en is hij gevlucht.

Pin It
Bekeken: 4746x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/