Huisartspraktijk Van Philips in Alkmaar is een samenwerking aangegaan met het Tropencentrum van het AMC in Amsterdam. De praktijk maakt deel uit van het landelijke netwerk Reisprik.nl met ruim 70 huisartsen, waar men gedegen reisadvies en inentingen kan krijgen.

“Mensen zijn geneigd om naar de GGD te gaan, maar staan er niet bij stil dat zij voor deskundig advies ook bij een gespecialiseerde huisarts-reizigersgeneeskundige om de hoek terecht kunnen. De huisarts kijkt breder dan de prik alleen. Een advies is altijd persoonsgebonden. Daarnaast, de wachttijden zijn nihil en er is een laagste prijsgarantie", licht Marcel Philips toe.

Pin It
Bekeken: 3747x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/