Vanaf 17 april kunnen in TAQA Theater De Vest al kaarten worden gekocht voor topvoorstellingen die in het nieuwe seizoen te zien zijn. Voor Veldhuis & Kemper bijvoorbeeld, de nieuwe show van Herman van Veen, Rene Froger of Plien en Bianca.

Een aantal voorstellingen in het huidige theaterseizoen is zó populair dat De Vest heeft besloten ze opnieuw te boeken, zoals Claudia de Breij komt terug met ‘Teerling’, Harrie Jekkers & Jeroen van Merwijk met ‘Jekkers & Jeroen'en Bert Visscher met ‘Zelden Zoiets Gezien’.

Alle voorstellingen waarvoor vanaf 17 april kaarten kunnen worden gekocht zijn vanaf 15 april te raadplegen op de website van De Vest. Op 12 mei valt de programmagids op de deurmat bij iedereen die de laatste twee jaar kaarten kocht en vrijdag 22 mei gaan de overige 230 voorstellingen in de verkoop.

Wie op 17 april en op 22 mei toegangskaarten via de website wil bestellen, komt (mogelijk) in een online wachtrij terecht. Het bestellen zal op deze manier soepen en snel verlopen.

Pin It
Bekeken: 3932x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/