De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.20 uur twee mannen aangehouden op verdenking van koperdiefstal.  Agenten zagen op de Schinkelwaard een nogal diep in de veren hangende auto rijden. De auto werd aan de kant gezet en bleek vol te liggen met koperkabels.

De twee mannen in de auto zaten onder het stof en aarde en verklaarden de kabels 'gevonden' te hebben. Maar wáár ze de kabels hadden gevonden konden ze niet vertellen. Beide verdachten zijn daarop aangehouden op verdenking van koperdiefstal.

Het gaat om een 33-jarige man uit Zwanenburg en een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de koper. Vooralsnog is er geen melding of aangifte binnen van de koperdiefstal.

Via de bij dit artikel geplaatste foto hoopt de politie de rechtmatige eigenaar op te kunnen sporen.

Pin It
Bekeken: 3946x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/