Het mooie weer is in Nederland gearriveerd. Inbrekers willen ongemerkt en snel hun slag gaan. Openstaande ramen en deuren leveren voor hen dan ook mooie kansen. Goederen zoals (auto)sleutels, laptops en portemonnees die in het zicht liggen zijn dan zó verdwenen.

De politie adviseert dan ook om evengoed ramen en deuren te sluiten bij afwezigheid, ookal is het maar om vlug een boodschap te doen. Verder wordt gewaarschuwd dat als men lekker in de tuin zit, dit veel dieven er niet zal weerhouden een snelle een greep te wagen vanaf de andere kant van het huis.

Pin It
Bekeken: 3075x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/