Het was een mooie combinatie: terwijl de stad volliep met ICG bezoekers uit de meest uiteenlopende landen, bereidden de figuranten van Kaeskoppenstad zich voor op de 215 editie van Alkmaars historisch evenement. De blikken van verbazing waren dan ook niet bepaald zeldzaam en menig Alkmaarder heeft zaterdag het akkefietje dat we in 1573 hadden met de Spanjaarden moeten uitleggen.

Even voor twee uur waren de voorbereidingen klaar en konden de poorten naar het oude Alckmaer open. Geen optocht of openingsceremonie, gewoon het opgaan van de kassa's. Morgen kan iedereen die dat wil natuurlijk ook nog terecht bij Kaeskoppenstad, maar zaterdag viel er voor de organisatie al weinig te klagen over het aantal bezoekers. Her en der onstonden zelfs opstoppingen. Een fraai detail in de route is de doorgang door de Sint Laurentiuskerk.

Pin It
Bekeken: 3366x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/