Onlangs maakte de gemeente Heerhugowaard bekend dat kinderen met een beperking die naar het speciaal onderwijs gaan en met een taxibus naar school moeten worden gebracht eerst moeten worden getoond aan de gemeente. De gemeente zou dan beoordelen of ze eventueel met ander vervoer dan met een taxibus naar school zouden kunnen.

Ouders waren hier zeer verontwaardigd over omdat de gemeente niet goed zou kunnen beoordelen of een kind wel of niet alleen met een taxibus naar school kan. Ook op deze uitspraak komt de gemeente nu terug. De ambtenaar die hierover gaat zou met vakantie zijn geweest en haar collega’s zouden tijdens haar afwezigheid verkeerde informatie hebben verstrekt.

Het is in elk geval zeker dat een taxibus wordt toegekend als experts de ouders een medische verklaring meegeven. Wethouder Carolien van Diemen heeft vooruitlopend op de raadsvergadering van donderdagavond een lijst met maatregelen die de gemeente op dit moment al neemt. Daarin is onder andere te lezen dat er waarschijnlijk wel een taxibusje te regelen is als ouders bijvoorbeeld alleen ‘s ochtends hun kind naar school brengen en het kind ‘s middags opgehaald moet worden.

Pin It
Bekeken: 3193x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/