Het college van Langedijk heeft aan de gemeente Alkmaar laten weten positief te zijn over het plan om een natuurpark en een natuurbegraafplaats aan te leggen naast het Geestmerambacht. Het natuurpark zal 24 hectare groot worden en de begraafplaats 11 hectare met 5500 graven.

Het college juicht de komst van de natuurbegraafplaats toe omdat er steeds minder geld beschikbaar is voor het ontwikkelen en onderhouden van het Geestmerambacht. Het natuurpark en de natuurbegraafplaats zullen ervoor zorgen dat het Geestmerambacht verder ontwikkeld kan worden als recreatiegebied.

Pin It
Bekeken: 4107x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/