De verdachte die woensdagochtend is aangehouden in verband met vijf branden is mogelijk een verwarde oud-commando, zo meldt het NHD. Het Veteranen Opvang Centrum probeert al enige tijd opvang te regelen voor een 48-jarige man die 'George' wordt genoemd maar die nergens terecht kan.

Het opvang centrum vindt dat de man psychiatrisch moet worden onderzocht en dat hij medicijnen moet krijgen, maar daar zijn andere partijen het niet mee eens. De gemeente Heerhugowaard beschouwt de man niet als risicofactor en regelt dus geen vervolgtraject. Maar tegelijkertijd zou 'George' te gevaarlijk zijn om in de crisisopvang tussen andere patiënten te worden geplaatst.

De man zwerft al een half jaar door Heerhugowaard.

Pin It
Bekeken: 6473x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/