De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding van een 39-jarige wielrenner op de Celsiusstraat in Heerhugowaard. Hij reed dinsdagavond met een groep wielrenners richting de Herzstraat. Vanuit de tegengestelde richting kwam een grijze Opel Vectra met aanhanger met hoge snelheid hun kant op. De 39-jarige man kon de aanhanger niet meer kon ontwijken en werd geschept. Hij liep hierbij lichte verwondingen op.

De bestuurder en zijn passagier stopten niet maar reden na het ongeluk met dezelfde snelheid door. Het gaat om twee mannen van ongeveer 25 jaar. De politie verzoekt hen zich te melden. (foto: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3223x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/