De brandweer heeft dinsdagochtend bij winkelcentrum Middnwaard de parkeergarage bij Albert Heijn  afgesloten na twee brandmeldingen. De eerste kwam automatisch bij de brandweer binnen, de tweede via een zogenoemde 'handmelder' Eenmaal ter plaatse sloot de brandweer de parkeergarage af nadat vastgesteld was dat er flink wat rook en een 'verbrand rubber' lucht hing.

Toch viel er weinig te blussen, vuur was niet te vinden. De brandweer stond wel klaar met een hogedrukspuit, maar na onderzoek werden sporen op de garagevloer gevonden die wijzen op een 'burnout'. Bij een burnout worden de voor/ of achterwielen van een auto met de rem vast gezet terwijl de andere (aangedreven) wielen wel volop draaien. Omdat de auto op zijn plek blijft verbranden de rondraaiende banden, hetgeen veel rookontwikkeling tot gevolg heeft.

De garage bleef dicht to de lucht in de garage weer 'veilig' is. De medewerkers van het parkeerterrein hebben vele bestuurders naar een andere parkeergelegenheid moeten sturen.(foto's: DNP.NU)

 

Pin It
Bekeken: 2972x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/