Vrijdagochtend kreeg de politie de melding dat er op de Willem Kalfstraat in Alkmaar mogelijk iemand in een busje werd geladen. ter plaatse werden na enig onderzoek twee mensen aangehouden. Het bewuste busje bleek een witte Hyundai te zijn waarna een burgernetbericht werd uitgegeven.

Toen het busje werd gevonden hield de politie de bestuurder ervan ook aan. Inmiddels was in recreatiegebied Geestmerambacht een lichaam van een man gevonden. Vlak na de vondst kwam informatie naar buiten dat het zou gaan om een zwaar verminkt lichaam, maar de politie ontkent dat.

Dat het gaat om een misdrijf lijkt overduidelijk, maar over de rest wil de politie nog niet veel kwijt.

Pin It
Bekeken: 4027x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/