Nu het Broekerplein klaar is, wordt de laatste hand gelegd aan het laatste parkeerterrein en de Voorburggracht. Deze werkzaamheden moeten voor de bouwvak afgerond zijn. Alleen de vrije kavels langs de Tjalk worden op een later moment gerealiseerd en opgeleverd.

Inmiddels is gestart met verlegging van de Voorburggracht. De weg komt dichter langs het appartementencomplex en krijgt een nieuwe kruising met de Mayersloot. Vanwege de werkzaamheden is de weg van 20 juni t/m 22 juli afgesloten, in ieder geval voor doorgaand verkeer. Ook Connexxion rijdt om. Het werk is in twee fases verdeeld. Meer informatie op gemeentelangedijk.nl.

Pin It
Bekeken: 3259x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/