Wie eigenaar is van een gebouw met een asbestdak kan aanspraak maken op subsidie van de Provincie of het Rijk om de daken voordelig te laten vervangen en zonnepanelen te laten plaatsen. Een combinatie van regelingen is in principe mogelijk, waardoor het voordeel mogelijk flink oploopt, zo meldt Gemeente Heerhugowaard.

De provinciale regeling "Asbest eraf, Zonnepanelen erop" betreft een subsidie van €4,50 per m2 asbest voor daken van minimaal 250 m2, met een maximum van €15.000. De regeling geldt voor agrarische bedrijven en loopt tot 1 september. Meer info op asbestvanhetdak.nl.

De landelijke regeling "Verwijderen asbestdaken" is niet alleen bestemd voor (voormalige) agrarische bedrijven en kent een subsidie van €4,50 per m2 voor daken van minimaal 35 m2, met een maximum van €25.000 per adres. Deze regeling loopt tot en met 31 december 2019. Meer info op mijn.rvo.nlmijn.rvo.nl.

LTO Noord en Gemeente Heerhugowaard helpen inwoners en ondernemers graag te bouwen aan een duurzame, toekomstbestendige leefomgeving en asbestsanering hoort daar bij. Belangstellenden kunnen contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3265x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/