De gemeente heeft via een brief laten weten dat zij zich onvoldoende heeft gerealiseerd dat er onrust zou ontstaan door het verdwijnen van het hertenkamp aan de Dreef, daarvoor biedt de gemeente excuses aan. De verplaatsing is volgens de gemeente noodzakelijk omdat de dierenverblijven niet meer aan de eisen voldoen en er (dure) maatregelen genomen moeten worden om te voorkomen dat de grond bij regenval in een modderpoel verandert en drassig wordt.

"Ook dieren hebben recht op goede huisvesting" zo is in de brief te lezen. In de Faceboekgroep 'Je bent heerhugowaarder als...' is de brief in zijn geheel te lezen met als toevoeging dat het "wachten is op een projectontwikkelaar die er een flat wil neerzetten". Maar volgens fractievoorzitter van Groen Links René zal GroenLInks "in geen geval toestaan dat daar hoogbouw komt".

Pin It
Bekeken: 4318x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/