Dinsdagavond moet de gemeenteraad besluiten over de programmabegroting voor 2017. In die begroting staat onder andere een bedrag van 100.000 euro voor de inzet van BOA’s gedurende twee jaar.

Raadslid Dirk Boonstra van Hart voor Langedijk/D66 is van plan om een motie in te dienen om in de begroting op te nemen dat deze BOA’s ook zullen worden ingezet voor het vaartoezicht in Langedijk. Aanvankelijk zeiden meerdere partijen te willen meedoen, maar voor nu heeft alleen Kleurrijk Langedijk toegezegd de motie te steunen.

In de begroting zijn wel al aanbevelingen opgenomen om de BOA’s vaartoezicht te laten uitvoeren, maar Boonstra wil dat nog duidelijker geformuleerd hebben. Hij wil de beschreven aanbevelingen meteen laten uitvoeren en structureel 20.000 euro beschikbaar stellen voor vaartoezicht.

Pin It
Bekeken: 3081x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/