In Hoorn staat er al één, maar vrijdagochtend is ook in Alkmaar gestart met de bouw van een triage tent bij de ingang van de spoedeisende hulp van het Noordwest Ziekenhuis. Of eigenlijk: met de bouw van twee tenten. Eén tent wordt ingericht op het ontvangen van 'lopende' patiënten, dus mensen die op eigen kracht naar het ziekenhuis komen. De tweede tent is ingericht voor ontvangst van mensen die met een ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Alle patiënten, dus ook die met bijvoorbeeld 'alleen' een gebroken arm of een hoofdwond moeten door de triage tent om zo te bepalen of ze besmet zijn met het Coronavirus. In het geval van luchtwegklachten wordt uiteraard ook bekeken of het om een besmetting gaat, maar wordt ook meteen een beslissing genomen over hoe de patient het snelste geholpen kan worden.

De tenten worden gebouwd om te voorkomen dat nieuwe patiënten eerst een gedeelte van het ziekenhuis door moeten zonder te weten of ze besmet zijn, en om voorbereid te zijn op mogelijke drukte. Ze worden naar noodzaak bemand, indien nodig kan er opgeschaald worden naar de-klok-rond.
Pin It
Bekeken: 2941x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/