Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Michelle en Manon zijn twee powervrouwen die werken voor SKOA en Kiddies in Alkmaar. Doel van de organisatie is kinderen veel nieuwe dingen laten ervaren en een onvergetelijke dag bezorgen. SKOA en Kiddies heeft een gewaagde move uitgehaald door het volledige team een week vrij te geven rond kerst om iedereen zo wat rust te gunnen. Het motto van Michelle is 'Uit paardenpoep groeien bloemen, wat niet mooi is kan mooi blijken.' Het motto van Manon is 'Iedereen mag zijn wie die is, wees jezelf!'.

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.

Pin It
Bekeken: 4017x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/