Het nieuwe gemeentewapen van Dijk en Waard is niet alleen te zien op officiële documenten, maar zal de komende tijd ook steeds vaker te zien zijn op straat. Medewerkers van de buitendienst presenteerden afgelopen week putdeksels met het nieuwe wapen aan burgemeester Peter Rehwinkel.

Na maanden van voorbereiding werd het nieuwe gemeentewapen op 13 april onthuld door de burgemeester en winnaars van een kleurplatenwedstrijd. Het wapen met de Langedijker leeuw en Heerhugowaardse reiger is nu ook te zien op putdeksels in de gemeente. "Dit is een bijzondere stap", vertelt Rehwinkel aan Dijk en Waard Centraal. "Doordat het nieuwe wapen ook te zien is op putdeksels, krijgt het nog meer bekendheid."

Wie denkt dat het wapen binnen enkele weken op alle putdeksels in de gemeente te zien is, heeft het mis. De nieuwe deksels krijgen namelijk pas een plek als een riool wordt aangelegd of vervangen.
Pin It
Bekeken: 2801x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/