Half oktober krijgen inwoners van gemeenten Alkmaar en Dijk en Waard, die de energietoeslag van 800 euro ontvangen hebben, automatisch de extra toeslag van 500 euro. Wie de energietoeslag nog niet heeft ontvangen, maar daar wel recht op denken te hebben, kunnen deze alsnog aanvragen.

Vooral inwoners met een laag inkomen voelen de hoge energiekosten in hun portemonnee. Daarom besloot het Rijk een energietoeslag aan huishoudens met een inkomen lager dan 120% van de bijstandsnorm toe te kennen, en later nog eens tweede toeslag. Halte Werk verspreidt de toeslagen van het Rijk in gemeenten Alkmaar en Dijk en Waard.

Wie die de energietoeslag nog niet heeft ontvangen, maar daar wel recht op denkt te hebben, kan deze nog tot en met 31 december aanvragen via haltewerk.nl/energietoeslag. Op de website is meer info te vinden onder andere over de toeslag, bijstandsnormen en de bijzondere bijstand. Halte Werk is telefonisch bereikbaar via 14 072. (foto: Zain Ali / Pexels)
Pin It
Bekeken: 4311x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/