De gemeente Dijk en Waard houdt 7 november vanaf 19:30 opnieuw een bijeenkomst over de herinrichting van de Zuidtangent. De vervolgbijeenkomst zal gaan over de bereikbaarheid van woningen, scholen, winkels en bedrijven tijdens de werkzaamheden rond de spooronderdoorgang.

Dijk en Waard maakt stappen met de herontwikkeling van het Stationsgebied. De komende jaren ondergaat het gebied een metamorfose. Groot onderdeel van de plannen is een spooronderdoorgang op de Zuidtangent. "We laten tijdens de bijeenkomst op 7 november zien welke ideeรซn we al hebben opgehaald en praten geรฏnteresseerden graag bij", schrijft de gemeente in een bericht. "We vertellen we meer over de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden en wat er precies gaat gebeuren."

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op een speciale website van de gemeente Dijk en Waard: dijkenwaard.nl/stationsgebied.
Pin It
Bekeken: 1360x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/