Voor het afsteken van vuurwerk in de trein van Heerhugowaard naar Schagen is nog niemand aangehouden. Dat laat de politie weten aan mediapartner NH Nieuws. Ook de rol van de 18-jarige jongen uit de gemeente Schagen, die gewond raakte aan zijn hand, wordt nog onderzocht. Er is ten minste één aangifte binnen.

Het onderzoek is nog in volle gang, geeft de politie aan. Het vuurwerk werd in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02:15 uur in de trein afgestoken. De explosie was ter hoogte van station Schagen. Hoeveel mensen op dat moment in de coupé zaten, is niet bekend. Er hebben twee mensen gehoorschade opgelopen en daarnaast zijn er nog een aantal mensen naar de huisartsenpost doorverwezen. Het was de laatste trein van de dag, laat de NS weten.

Er zijn inmiddels een aantal getuigen gehoord door de politie. Daarnaast is er ten minste één aangifte binnen. Van wie die aangifte is, kan de politie uit privacyoogpunt niet vertellen. Wel bevestigt de NS dat zij aangifte hebben gedaan. "De schade aan de trein loopt in de duizenden euro's en ook is de trein een aantal dagen buiten dienst geweest. We gaan de kosten hiervan proberen te verhalen."
Pin It
Bekeken: 1419x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/