Om het stemproces in Dijk en Waard goed te laten verlopen, heeft de gemeente woensdagochtend ingegrepen. Er kwamen klachten binnen dat het lastig was om met een klein potloodje een stem uit te brengen op het gladde stembiljet.

En daarom heeft de gemeente besloten om de rode potloden op alle stembureaus te vervangen voor een langere variant. "De stemformulieren die het eerst zijn ingevuld, liggen onderop de stapels", legt een woordvoerster uit. "Wij letten er bij het tellen op dat de gekleurde hokjes niet uitvagen."

Met het openen van het stembureau in het hoofdkantoor van het waterschap in Heerhugowaard, gaven dijkgraaf Remco Bosma en burgemeester Poorter woensdagochtend het startsein voor de verkiezingen in Dijk en Waard. Het is niet bekend of het probleem met het rode potlood ook in andere gemeenten speelt.
Pin It
Bekeken: 3357x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/