De verdachte (76) van het opzettelijk doden van ex-raadslid van Langedijk Henk Vroegop (79) staat maandag voor het eerst voor de rechter. Het gaat nog niet om een inhoudelijke, maar tussentijdse zitting over onder meer de stand van het onderzoek over de moord op 4 januari, schrijft mediapartner NH Nieuws.

Die ochtend wordt de 'markante' Hendrik Vroegop gevonden op zijn terrein aan de Broeckerhoek, op de grens tussen Sint Pancras en Broek op Langedijk. De politie gaat al snel uit van een misdrijf.

De volgende dag, op woensdag 5 januari, wordt een 76-jarige man opgepakt door de politie. Hij wordt verdacht van moord. Het vermoeden is dat het gaat om een conflict in de persoonlijke sfeer: de mogelijke dader verbleef namelijk volgens ingewijden op het terrein van Vroegop en zou de man hebben geslagen met een stoel en gestoken met een mes.

In het onderzoek naar de dood van Vroegop is ook een kluis uit zijn huis meegenomen voor onderzoek.
Pin It
Bekeken: 1498x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/