De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Alkmaar Marketing, in gesprek.

De regio groot Alkmaar herbergt ook bijzondere kunstenaars. Eén daarvan is kunstenaar John Breed uit Egmond aan den Hoef. John maakt al meer dan dertig jaar kunst. Na zijn avontuurlijke reizen komt hij steevast thuis vol inspiratie, vakmanschap, inheemse technieken en maakt hij zijn eigen nieuwe kunstwerken. Hij leerde kalligrafie tekenen van een Japanse meester in Kyoto, graffiti in New York, schilderde fresco’s in Rome, kwam in aanraking met iconen schilderen in Rusland en leerde traditionele landschappen schilderen tijdens zijn reis door China. Zijn werk wordt ook ver buiten Nederland verkocht en tentoongesteld.

Benieuwd naar de vragen en antwoorden? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 2254x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/