De inwoners van Dijk en Waard kan het niet zijn ontgaan. Vandaag en morgen staan natuurlijk in het teken van het Popweekend. Eerst schreef Dijk en Waard Centraal nog over de nieuwe eenmalige locatie sportpark De Vork, maar nu is het dan eindelijk zover. Dit is de tweede editie van het evenement. Deze vrijdagavond is er het zogeheten ‘BARCODE XXL’ en morgen zal ‘Het Meezingspektakel’ zich afspelen.

Vanavond is dus het terugkerende ‘BARCODE XXL. Daar treden artiesten als Broederliefde, Bizzey, Team Rush Hour, The Partysquad en K-Liber op. De deuren openen om 17:00 en daarna zal het nog tot na middernacht blijven op het feestterrein.

De zaterdag heeft een ander thema. Morgen keren The Dirty Daddies terug. Verder maken er artiesten als Mart Hoogkamer, Het Feestteam, Wolter Kroes en De Crossband hun opwachting. Onlangs zijn nog Wesley Bronkhorst en Martijn Fischer toegevoegd aan het programma.

Popweekend Dijk en Waard is een tweedaags festival. De organisatie wordt gesteund door lokale bedrijven. Het feest is in een grote tent, dus regen en wind zijn geen stoorzender tijdens het evenement. Als er bij de bar drankjes gewenst zijn, dan moeten die wel met de pin betaald worden. Het Popweekend is alleen voor mensen van achttien jaar of ouder.
Pin It
Bekeken: 2183x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/