De bouwplannen voor 117 huizen aan het Rembrandt Erf in Heerhugowaard komen steeds weer een stap dichterbij. Sterker nog: de heipalen voor de 44 zorgappartementen staan al in de grond. En ook voor de 34 sociale huurhuizen zijn de nodige vergunningen binnen. Het bestuur vraagt aan de gemeenteraad om het bestemmingsplan vast te stellen voor de bouw van 39 vrije sector huizen, waardoor de vergunningen kunnen worden gegeven en de bouw kan beginnen.

We hebben het al veel vaker geschreven. De gemeente Dijk en Waard heeft een grote bouwambitie. Als het aan het college ligt dan worden er voor 2030 zo'n 10.000 woningen gebouwd in de voormalige gemeenten Heerhugowaard en Langedijk. Een ambitie die niet alleen bereikt wordt met bouwen op weilanden. Sterker nog: het doel is juist om ook projecten binnen de bebouwde kom te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan de 29 sociale huurwoningen aan de Berckheidelaan, En de 117 huizen op het terrein van het voormalige woonzorgcentrum Hugo Oord. Na jaren van plannen werden vorig jaar de eerste beelden van de bouwplannen gepresenteerd. De woningen worden verspreid over verschillende gebouwen. (Tekst gaat verder onder de foto)

De oplevering staat gepland voor volgend jaar.


De realisatie van de 44 zorgstudio's is gestart en ook de bouw van de 34 sociale huurappartementen kan beginnen, maar voor de 39 vrije sector woningen is het een en ander nog nodig. Aan de raad wordt nu gevraagd om akkoord te gaan met het bestemmingsplan. Hierdoor kan de omgevingsvergunning verleend worden.
Pin It
Bekeken: 1077x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/