Het bestuur van Dijk en Waard wil op 1 januari starten met een nieuw sportbedrijf in de gemeente. Het bedrijf zal het beheer, onderhoud en de exploitatie van gemeentelijke sportaccommodaties uitvoeren.

Laten we beginnen bij het begin. Voor de fusie van Heerhugowaard en Langedijk, hebben de beide gemeenten een eigen sportbedrijf: Heerhugowaard Sport en Langedijk Actief, onderdeel van Stichting Social Leisure (SSL). De bedrijven beheren verschillende gebouwen. Denk aan zwembaden, sporthallen en gymzalen. Begin dit jaar ontstond een conflict tussen SSL en Dijk en Waard. De gemeente wilde af van het contract met de stichting. Financiële gegevens zouden ontbreken en ook documenten over 2021 waren volgens het bestuur nog niet beschikbaar. Maar, na raadsvragen van fractievoorzitter Carmen Bosscher van BVNL, bleek toch dat de gemeente de samenwerking voorlopig niet ging stopzetten.

Als het aan het gemeentebestuur ligt gaat op 1 januari een nieuw sportbedrijf van start. Al zal deze partij niet meteen alle sportaccommodaties op zich nemen. Naar verwachting gaat dat per 1 maart gebeuren.
Pin It
Bekeken: 1043x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/