Sinterklaas, wie kent hem niet? De goedheiligman bracht zaterdagmiddag ook een bezoek aan Heerhugowaard. Samen met burgemeester Maarten Poorter stond de Sint op het balkon van het gemeentehuis. "Wat hebben we u gemist en wat ontzettend fijn dat u er weer bent om cadeautjes te brengen", zegt Poorter.

De landelijke intocht was vorige week in Gorinchem, maar gelukkig kon de goedheiligman zaterdagmiddag toch even een moment vinden om richting Heerhugowaard te komen. Honderden kinderen stonden op het Stadsplein. Ze zongen, lachten en gingen met Sint en Piet op de foto. Oftewel: feest. Ze hebben zich weer goed gedragen, benadrukte de goedheiligman.

En blijkbaar is Maarten Poorter ook een voorbeeldige burgervader geweest: "Onze burgemeester, nee daar is niets op aan te merken. Hele fijne man, regelt het helemaal keurig. Picobello." Met de feestdagen in het vizier hebben de jonge Dijk en Waarders natuurlijk heel veel wensen, maar ook Poorter heeft een droom. "Ik hoop dat de kinderen iets in hun schoen krijgen. Ik bedoel alle kinderen. Dat er een heleboel mensen zijn die de Sint willen helpen met het vullen van de schoenen."
Pin It
Bekeken: 881x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/