Zondagavond is een ernstig ongeval gebeurd op de N242, ter hoogte van de Smaragdweg. Een Suzuki kwam vanaf de A9 en reed richting Heerhugowaard toen de auto net na het viaduct over de Smaragdweg van achteren werd aangereden door wat waarschijnlijk een Volkswagen Golf Cabrio was.

De Suzuki kwam daardoor in de zachte berm terecht waar de bestuurster probeerde de macht over het stuur terug te krijgen. De auto begon echter te rollen en kwam na een aantal buitelingen op de oprit naar de N242 terecht.

Het slachtoffer raakte daarbij bekneld en is na een 'snelle bevrijding' door de brandweer overgebracht naar het ziekenhuis.

De veroorzaker van het ongeval is doorgereden.

Een getuige wist te melden dat de veroorzaker al op de A9 gevaarlijk rijgedrag vertoonde en dat het waarschijnlijk gaat om een man in een donkerkleurige Volkswagen Golf cabrio. (beelden: DNP.NU/Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 4750x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/