Opnieuw een autobrand in het HALgebied. Zondagavond is een op een afgesloten terrein aan de Dopplerstraat in Heerhugowaard ten prooi gevallen aan de vlammen. De auto stond sinds donderdag naast het autobedrijf dat op dat afgesloten terrein staat.

Toen de eigenaar toevallig bij de buren was hoorde hij een alarm afgaan en ging poolshoogter nemen. Hij zag de voorkant van de auto in brand staan, alarmeerde onmiddelijk de brandweer en probeerde met brandblussers het vuur uit te krijgen. Dat bleek tevergeefs, toen de brandweer ter plaatse kwam stond de hele auto al in lichter laaie.

Wanneer die het vuur heeft weten te blussen blijkt dat ook het pand schade heeft opgelopen. Of er sprake is van brandstichting is niet duidelijk, wel is het opvallend dat een deel van de auto aan de linkervoorzijde volledig is verbrand, terwijl dat door de wielkast wordt afgeschermd. Om ondere andere dat raadsel op te lossen zal de technische recherche forensisch onderzoek doen. (beelden: DNP.NU).

Pin It
Bekeken: 5243x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/