Hij is te hoog, de op- en afrit zijn te steil en de omwonenden zijn niet goed voorgelicht. Dat is in een notendop wat de doorsneemeningen lijken te zijn over de nieuwe brug in het Oxhoofdpad in Broek op Langedijk. Vroeger kon je er gewoon met auto overheen, maar sinds de realisatie van een reeks nieuwe woningen en de daarmee gepaard gaande demping van een sloot, moeten bootjesliefhebbers onder de nieuwe brug door.

En op de koopcontracten van een aantal huizenbezitters prijkt een gegarandeerde doorvaarthoogte van meer dan twee meter. Om die hoogte te halen binnen de daarvoor beschikbare ruimte kent de brug een stijgingspercentage van 27%. En dat is fors vindt ook Wim Nugteren van Christenunie. Hij verzamelde 264 handtekeningen van verontwaardigde burgers en zette de brug opnieuw op de politieke agenda.

Pin It
Bekeken: 5240x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/