Van de zeven verdachten van een straatroof op een maaltijdbezorger zit er nog één vast, dat meldt NHD. De rechtbank heeft het voorarrest van een 20-jarige Eindhovenaar verlengd tot eind april.

Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor twee andere verdachten, 17-jarigen uit Alkmaar en Heerhugowaard, maar in hun geval is ingestemd met een verzoek tot schorsing. Eerder werd dat ook al besloten voor een 18-jarige medeverdachte uit Heerhugowaard. Aanvankelijk zijn ook drie anderen, een 20-jarige Alkmaarder en een 15-jarig meisje en 19-jarige man uit Heerhugowaard, aangehouden. Deze zijn na verhoor gelijk heengezonden.

Het is rond 22:50 uur op 14 maart als een 35-jarige maaltijdbezorger uit Hollands Kroon een maaltijd komt bezorgen bij een woning aan de Waardse Kamperfoeilielaan. De bewoners laten weten dat er niets besteld is en de bezorger loopt terug naar zijn auto. Op dat moment gaat het mis. Onder bedreiging van een mes wordt het slachtoffer beroofd door meerdere mensen. Vervolgens rent de groep mensen met eigendommen van het slachtoffer en een maaltijd in de richting van de Middenweg. Al snel na de beroving zijn zeven verdachten aangehouden op de Populierenlaan.
Pin It
Bekeken: 2514x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/