Peter Rehwinkel gaat vanaf 1 januari aan de slag als waarnemend burgemeester van de gemeente Voorne aan Zee. Rehwinkel was eerder onder meer waarnemend burgemeester van Bergen en Dijk en Waard.

"Dit is inmiddels mijn zesde burgemeesterschap", schrijft Rehwinkel op sociale media. "Bedankt voor het vertrouwen!" Eerder dit jaar vertelde hij al aan Dijk en Waard Centraal dat het burgemeesterschap 'op zijn lijf geschreven is' en dat hij graag weer een ambtsketen draagt. "Ik zie het burgemeesterschap echt als mijn roeping en ben altijd vereerd om burgemeester te mogen zijn. Laatst werd ik in de krant beschreven als een politieke vakman, maar ik zie mezelf veel meer als een klusjesman, een politieke klusjesman."

Naar verwachting zal hij tot eind volgend jaar burgemeester blijven van de nieuwe gemeente, die ontstaat uit een fusie tussen Briele, Hellevoetsluis en Westvoorne.
Pin It
Bekeken: 1610x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/