Op zondag 21 april is de tweede editie van het gratis festival UPfest in de Grote Kerk van Alkmaar. De 'Huiskamer van Alkmaar' is die dag omgetoverd tot een plek voor gratis theater, workshops, inspirerende lezingen, films en nog veel meer. Wie alvast warm wil draaien kan de dag op 20 april terecht in het Filmhuis Alkmaar.

Het overkoepelende thema van het UPfest is โ€˜Green Up Your Lifeโ€™. Het streven is een groenere, duurzame leefwijze en er is van alles te zien, te doen en te beleven. Er zijn lezingen over 'zero waste leven' en groener wonen, bezoekers kunnen leren over fermenteren en je eigen wasmiddel maken en de wondere wereld van GFT ontdekken met een virtual reality bril. Ook bieden rond 20 lokale producenten hun waren aan, en is er de โ€˜Swap till you drop shopโ€™, waar kledingruil mogelijk is. En dan zijn er dus ook nog theater, muziek en film.

Het UPfest festival is gratis en duurt van 12:00 tot 17:00 uur. Op zaterdagavond 20 april is er een speciaal UPfest programma in Filmhuis Alkmaar. Meer informatie is te vinden op upfest.nl.
Pin It
Bekeken: 117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/