In Theater Cool staat op 3 april de muziektheatervoorstelling ‘Je Anne’ op de planken. De voorstelling vertelt, trouw aan de feiten, het onderduikverhaal van de familie Frank. Op 6 juli 1942 doken Otto en Edith Frank samen met hun dochters Margot en Anne onder in de opslagruimten achterin Otto’s bedrijf aan de Prinsengracht 263 in Amsterdam. Ze verbleven in deze schuilplek, door Anne omgedoopt tot het Achterhuis, tot de fatale dag van 4 augustus 1944.

Deze voorstelling vertelt over de vele moeilijke momenten, de spanning en onzekerheden, maar ook over de onderlinge warmte en momenten van hoop. Rode draad vormen de gedachten en belevenissen die Anne aan haar dagboeken toevertrouwde. Verhalen die ze steevast ondertekende met 'Je Anne' en die een intiem kijkje geven in de gevoelens, ontwikkelingen en(on)zekerheden van een jong meisje dat ondanks alles optimistisch bleef.

Kaarten kosten 35 euro, inclusief een consumptie en kunnen worden gereserveerd op de website van Theater Cool. Voor 2,50 euro extra kunnen bezoekers een inleiding volgen, waarin meer wordt verteld over het leven van Anne en haar familie tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Pin It
Bekeken: 153x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/