Wie worstelt met de belastingaangifte over 2023 kan binnenkort hulp krijgen in diverse bibliotheken in de regio. In maart en april beiden de bibliotheken in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk ondersteuning.ย  De eerste avond is op maandag 11 maart in de bieb van Heerhugowaard.

In Alkmaar wordt de hulp bij de aangifte 2023 verzorgd door studenten van Hogeschool Inholland Alkmaar en welzijnsorganisatie Mee & de Wering. In Heerhugowaard en Langedijk staan diezelfde studenten klaar en is ook MET Welzijn Heerhugowaard aanwezig. De hulp en het gebruik van de computers zijn gratis en voor iedereen, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. De studenten beantwoorden vragen over de juiste aanpak en helpen met het invullen van de aangifte.

De studenten van Inholland doen de opleiding Accountancy of Finance & Control, en worden bijgestaan door hun opleiders. De studenten doen de nodige ervaring op en verdienen met hun inzet ook studiepunten.

De hulp is gratis en aanmelden is niet nodig. Bezoekers dienen wel hun administratie en een werkende DigiD inlogcode mee te nemen. Inloggen kan met DigiD via een SMS-code of de DigiD app. Nadere informatie over de tijden per bibliotheek zijn te vinden op de website van bibliotheek Kennemerwaard.
Pin It
Bekeken: 238x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/