Donderdag 25 april vindt er in jeugdherberg Stay Okay in Egmond-Binnen een themamiddag plaats over eenzaamheid en zingeving bij mantelzorg. Zorginstelling  ‘t Huis Lioba organiseert deze bijeenkomst samen met het Mantelzorgcentrum, Team Vrijwillig en de Vrijwilligers Informatie Punten (VIP's) in Heiloo, Uitgeest en Castricum.

Jessica van Hooff, schrijfster van het boek ‘De Partner’, geeft uitleg over de eenzaamheid die mantelzorgers van zieke partners kunnen ervaren. Na de lezing kunnen bezoekers een rondleiding krijgen door ’t Huis Lioba. Deze duurt ongeveer een uur.

De middag in Stay Okay duurt van 13:30 tot 15:30 uur en is bedoeld voor vrijwilligers, mantelzorgers en medewerkers van Oase, een organisatie voor palliatieve zorg. Aanmelden is verplicht en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De organisatie zorgt desgewenst en op aanvraag voor vervoer naar de themamiddag. (foto: Pexels/Matthias Zomer)
Pin It
Bekeken: 111x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/