Schilderijen met een diepere betekenis. Dat is wat kunstenaar Yvon Jonckbloedt het liefste maakt. Werken over vrouwen met een verhaal of bijvoorbeeld portretten van kinderen in oorlogsgebieden. Verschillende schilderijen van Jonckbloedt zijn tot en met vrijdag 19 april te zien in de Heerhugowaardse bibliotheek.

Sinds twee jaar is de Heerhugowaardse fulltime bezig met het maken van kunst. In allerlei uiteenlopende stijlen, van abstract met veel kleur tot een structuurschilderij met rustige tinten. Maar ook handgedrukte prints op papier en kaarten.

In de bibliotheek aan de Heerhugowaardse Parelhof zijn twee series te zien. 'Women of the world' laat een reeks mixed media canvasschilderijen zien over vrouwen met een verhaal. De vrouwen zijn niet echt, maar ontstaan uit verschillende beelden en knipsels. En dan is er ook nog de Children Of War. Deze serie laat verhalen zien van kinderen in oorlog. Kinderen die zijn omgekomen bij bomexplosies in Gaza.

De expositie van Jonckbloedt is tijdens de openingstijden van de bibliotheek te bekijken. Voor meer informatie, zie de website van Bibliotheek Kennemerwaard.
Pin It
Bekeken: 145x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/